Zamieszczone przez PieTrzaK
[O1] Zasysające powietrze do kabiny?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Witam,
Mam pytanie, może ktoś miał podobny problem.
Otóż podczas większej prędkości (około<70km/h) zaczyna się efekt tak jakby zasysania powietrza w środku kabiny. Na moje "ucho" powietrze dostaje się gdzieś z okolic podszybia.
Spotkał się ktoś z takim problemem?
Pozdrawiam
-
-
Problemem nie są czasem wycieraczki ?? Jeżeli wpadają w wibracje to efekt będzie podobny to wymienionego. Pytanie czy wpadające powietrze czuć, czy tylko słychać ?Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Polecam wycieraczki aero doplata kilka złotych do zwyczajnych a jest "lans na dzielni" i nie ma buczenia przy szykiej jezdzie :lol:
Jeżeli to nie pomoże to sprawdz czy czasem lusterko nie jest lekko złożone ( odgłosy wtedy też przypominają zasysanie)Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Witam,mam podobny problem w mojej O2 z tym że u mnie odgłos dochodzi z okolic tylnych lewych drzwi,myślałem że to uszczelka ale po obklejeniu od zewnatrz taśmą szczelin drzwi efekt był ten szm.Misa ktos podobny problem? bo nie chce rozbebeszać wszystkiego z tyłu żeby dojść co sie dzieje,no chyba że w ostateczności,aha i dodam tylko że auto nie było bite.pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Sprawdz czy problemem nie jest mała szybka. W O2 byly problemy z jej szczelnoscia.Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Mam podobny problem i te nie wiem od czego to może być ale sprawdzę te wycieraczki jeszczehttp://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=27260
Było: 110 KM 235NM
potem: 129KM 267Nm
Obecnie: 154KM 354NM
Komentarz
-
-
Kupiłeś wycieraczki ze spojlerem czy zwaczajne ? Może sprężyna już jest słaba, albo ramiona zbyt wysoko ustawione.Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
Komentarz